Попуст!

XÉMOSE масло за капење 500 ML

Информации за продуктот:
  • МАСЛЕНА КУПКА НАМЕНЕТА ЗА ХИГИЕНА НА СУВА КОЖА
  • НЕЖНО ЈА ЧИСТИ КОЖАТА И ЈА ШТИТИ ОД СУШЕЊЕ
  • ГО СМИРУВА ЧЕШАЊЕТО
  • ОБЕЗБЕДУВА ХИДРАТАЦИЈА И ЗАШТИТА НА СУВАТА КОЖА
  • ЈА ОБНОВУВА ХИДРОЛИПИДНАТА БАРИЕРА И ИМА СМИРУВАЧКО ДЕЈСТВО
  • НАМАЛУВА НЕЛАГОДНОСТ И ЧАШАЊЕ
  • НАМЕНЕТА Е ЗА БЕБИЊА, ДЕЦА И ВОЗРАСНИ
  • БЕЗ ПАРАБЕНИ, БЕЗ САПУНИ, ХИПОАЛЕРГЕНА И СО ФИЗИОЛОШКИ Ph

880,00 ден 748,00 ден