Waya LGG Витамин D3

Информации за продуктот:
  • Производот има природен талог, затоа пред секоја употреба добро протресете го шишенцето. По протресувањето, производот станува природно – заматен.
  • Производот е без мирис и без вкус.
  • Капките WAYA® употребувајте ги најмалку две седмици. Адекватни се за долготрајна примена.
  • Најдобро е капките поединечно да се земаат со лажичка.

Дозирање

  • Новороденчиња, доенчиња и деца до 2. години: по 7 капки на ден.
  • Деца над две години: 10 капки на ден.

400,00 ден