Попуст!

GLOW UP WATER ESSENCE 100МL

Информации за продуктот:
  • е нова ексклузивна формула за термална вода, збогатена со минерали, Калциум [Ca] и магнезиум [Mg], со што ја јакне хидратационата бариера на кожата.
  • Збогатена со хијалуронска киселина со висока молекуларна тежина, Silk Tree Extract и пребиотик.

Неговата уникатна текстура овозможува брзо фузирање  со кожата,со што дава моќно чувство на свежина.

840,00 ден 714,00 ден