Viranto Forte сируп

Информации за продуктот:

Viranto Forte е сируп кој треба да се примени што побрзо, најдобро во рок од 2 часа по појавата на првите симптоми на настинка и грип. Клинички е докажано дека раната примена во тераписка доза, ефикасно дејствува на вирусите.

Благодарејќи на новата формула и пеларгониумот во својот состав, Viranto forte ефикасно дејствува и на бактериите од клиничко значење – тој е природен антибиотик. Применет во првите еден до два часа од појава на првите симптоми, Viranto Forte овозможува детето да се следи, да се почека 2 до 3 дена со примена на антибиотик и други супортивни терапии (антипиретици, капки за нос), без стравување дека ќе дојде до какви било компликации, дури иако е во прашање некоја бактериска инфекција.

Тераписка дневна доза:

-10 ml

Viranto Forte е многу ефикасен производ за вирусни респираторни инфекции, настинка и грип. Покажувајќи антивирусни и антибактериски својства, најделотворен е кога ќе се примени веднаш, при појава на првите симптоми.

Viranto Forte, покрај пеларгониум, содржи и екстракт од плод од црн бозел, чие дејство на вирусите е клинички докажано, потоа цинк и висока концентрација на потполно природен витамин Ц од екстракт од ацерола и шипка.

Како многу делотворен природен производ за настинка и грип, Viranto Forte:

  • ги редуцира симптомите и го скратува времетраењето на респираторната инфекција
  • спречува појава на бактериски суперинфекции
  • намалува употреба на лекови – парацетамол, ибупрофен, антибиотик.

Viranto Forte е производ наменет за терапија на вирусни инфекции на горните респираторни патишта. Клинички е докажано дека ефикасно дејствува кај:

  • Тонсилитис (воспаление на крајници)
  • Фарингитис и ларингитис (воспаление на грло)
  • Акутен синузитис (акутно воспаление на синуси)
  • Акутен бронхитис

440,00 ден