Попуст!

AGE PROTECT MULTI ACTION крем 40ML

Информации за продуктот:

НАМЕНЕТА ЗА НОРМАЛНА ДО СУВА КОЖА

  • ЗАШТИТА ОД ПЛАВА СВЕТЛИНА (BLB PATENT), ГИ ШТИТИ КЛЕТКИТЕ ОД ОКСИДАТИВЕН СТРЕС ПРЕКУ ЗАШТИТА ОД ЗАГАДУВАЊЕ (FILMEXEL) ПРЕКУ СОЗДАВАЊЕ НА ФИЛМ НА КОЖАТА КОЈА ШТИТИ ОД НАДВОРЕШНИ ВЛИЈАНИЈА ПРИ ШТО ДАВА ЕФЕКТ ОД ВТОРА КОЖА
  • РЕТИНОЛОТ, ХИЈАЛУРОНСКАТА КИСЕЛИНА И DRAGON’S BLOOD ПРЕВЕНИРААТ НАСТАНУВАЊЕ НА НОВИ БРЧКИ И ГИ ПОПОЛНУВААТ ПОСТОЕЧКИТЕ
  • ВИТАМИНИТЕ, С И Е СЕ МОЌНИ АНТИОКСИДАНСИ, ПРЕВЕНИРААТ НАСТАНУВАЊЕ НА ФЛЕКИ И ПЕГИ И ГИ КОРЕГИРААТ ПОСТОЕЧКИТЕ И ГО ПОДОБРУВААТ СЈАЈОТ НА КОЖАТА
  • URIAGE ТЕРМАЛНАТА ВОДА ГИ НЕУТРАЛИЗИРА СЛОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ

1.490,00 ден 1.267,00 ден