SPIRANTO – инхалација за затнат нос кај деца

Информации за продуктот:

Фластерот Spiranto е потполно природен и безбеден препарат кој содржи единствена комбинација на етерични масла од еукалиптус, нане и лаванда.

Наменет е за инхалација за време на вирусни инфекции, па носињата на децата дишат слободно!

Етеричните масла од еукалиптус, нане и лаванда се исклучително лековити и делотворни! Дејствуваат така што лесно испаруваат и го ослободуваат носот, го спречуваат течењето на носот, го олеснуваат дишењето и ја намалуваат кашлицата.

Spiranto фластерот има голема предност во однос на другите инхалациони масти, бидејќи не се нанесува директно на кожата. Тој се лепи на пижамите – не предизвикува алергиски реакции! Дополнително не содржи ментол и камфор, кои може да бидат потенцијално
штетни за детето!

Spiranto фластерот дејствува речиси цела ноќ – активен е 8 часа! Бидете безгрижни во текот на ноќта! Вашето дете ќе дише нормално со природен инхалатор, нема да има кашлица и ќе има мирен и спокоен сон!

Spiranto – природен инхалатор за носиња кои дишат

Spiranto е потполно природен препарат, наменет за инхалација кај инфекции на горните респираторни патишта.

Содржи етерични масла од еукалиптус, нане и лаванда, познати по своите исклучително лековити својства.

320,00 ден