Revalid® Шампон против првут 250 мл

Информации за продуктот:

Revalid®  шампонот против првут, го обновува природниот баланс на скалпот, го намалува лупењето и го спречува формирањето на нови лушпи. Екстрактот од коприва го регулира и го смирува скалпот и го намалува чешањето. Revalid® шампонот против првут е дерматолошки тестиран во клинички услови и го намалува формирањето на првутот.

710,00 ден