REVALID® Регенеративна маска 150 ml

Информации за продуктот:

Revalid® маска за регенерација е производ за интензивен третман. Регенеративната формула е збогатена со хранливи состојки како пантенол, алантоин, пченичен протеин, екстракт од овес и аминокиселини кои навлегуваат длабоко во косата. Revalid® маска ја регенерира оштетената коса, го намалува ризикот од кинење на влакното и ја прави косата мека и нежна на допир. При редовна употреба, ја штити косата од „цветање“ и раздвојување. Дерматолошки тестирано.

По миење на косата со Revalid® шампон нанесете на целата коса. Оставете да дејствува 5 – 10 минути, а потоа обилно исплакнете. За постигнување на добар хранлив и регенеративен ефект користете Revalid® маска 2 пати седмично, или според индивидуалните потреби.

620,00 ден