REVALID® Регенеративен протеински балсам 250 ml

Информации за продуктот:

Со грижливо избраните состојки екстракт од овес, пченичен протеин и пантенол ја подобрува структурата на влакното и ја прави косата мека, сјајна и еластична. Го олеснува расчешлувањето. За честа употреба после миење со Revalid® шампон. Дерматолошки тестиран.

Со грижливо избраните состојки екстракт од овес, пченичен протеин и пантенол ја подобрува структурата на влакното и ја прави косата мека, сјајна и еластична. Го олеснува расчешлувањето. За честа употреба после миење со Revalid® шампон. Дерматолошки тестиран.

550,00 ден