PreMama duo за трудници, 30 таблети и 30 капсули

Информации за продуктот:

ПреМама Дуо е додаток во исхраната што содржи витамини, минерали и омега 3 масни киселини (DHA и EPA). Производот претставува посебна формулација што му помага на Вашето тело да се подготви за бременост и да ги задоволи зголемените потреби од микрохранливи состојки во текот на бременоста и во текот на доењето.

СОСТАВ

ПреМама Дуо е додаток во исхраната што содржи витамини, минерали и омега 3 масни киселини (DHA и EPA), поделени во таблети и во капсули. Секоја таблета се состои од 11 витамини и од 10 минерали, а капсулите се богати со омега 3 масни киселини.

ДОЗИРАЊЕ

ПреМама Дуо се состои од таблети и од капсули. На жените кои планираат бременост, на бремените жени и на доилките им се препорачува да земаат по една таблета и по една капсула дневно, во кое било време од денот, по можност по оброк.

740,00 ден

Категорија: