NOSKO – апарат за отстранување на секрет од нос со помош на правосмукалка

Информации за продуктот:

NOSKO, назален аспиратор, нежно го отстранува секретот од детскиот нос со единствено користење на домашна правосмукалка, со вметнување на едниот дел од овој аспиратор во цевката од правосмукалка а со другиот дел, во детскиот нос. Овој аспиратор ја отстранува носната секреција со притисок на вшмукување од 0,2 бара, независно од вшмукувачката моќ на правосмукалката.

Избегнувајте да го користете овој аспиратор кај деца ако имаат хронично крварење од носот или хронична хемофилија. Не го оставајте детето без надзор.

NOSKO, назалниот аспиратор е клинички тестиран, безболен и нема несакани ефекти.

750,00 ден