Попуст!

NAILNER ACTIVE COVER

Информации за продуктот:

Nailner® пенкало

    • Растворот во облик на пенкало нанесете го на оштетениот нокт
    • Едно пенкало е доволно за околу 400 поединечни апликации
    • Производот не е наменет за отстранување на габични инфекции на кожа
    • Состав: етил-лактат, глицерин, вода, млечна киселина, ресацетофенон, лимонска киселина

600,00 ден 540,00 ден