Попуст!

NAILNER 2 IN 1

Информации за продуктот:

Nailner® лак

  • Растворот во облик на лак со мека четка нанесете го на оштетениот нокт
  • Еден лак е доволен за околу 300 поединечни апликации
  • Производот не е наменет за отстранување на габични инфекции на кожа
  • Состав: етил-лактат, глицерин, вода, млечна киселина, ресацетофенон, лимонска киселина

600,00 ден 540,00 ден