Kardiol

Информации за продуктот:

Кардиол е додаток на исхрана на база на коњак глукоманан и црвен ферментиран ориз, кој допринесува за одржување на нормални концентрации на холестеролот во крвта.

30 еднодозни ќесички

1.320,00 ден