Попуст!

HYSEAC SERUM 40ML

Информации за продуктот:
  • ЛЕСНА ФОРМА НА АКНИ
  • РАФИНИРА ТЕКСТУРА НА КОЖА
  • НАМАЛУВА ФЛЕКИ СО ДОЛГОТРАЈНА ЕФИКАСНОСТ
  • ОВОЗМОЖУВА ПРИРОДЕН СЈАЈ
  • УЛТРА ЛЕСНА ГЕЛ ТЕКСТУРА БЕЗ АПСОБРЦИЈА

840,00 ден 714,00 ден