Попуст!

HYSEAC 3 REGUL крем 40ML

Информации за продуктот:
  • КОМПЛЕТНА НЕГА НА ПРОБЛЕМАТИЧНА КОЖА
  • АНТИИНФЛАМАТОРНО ДЕЈСТВО
  • СЕБОРЕГУЛИРАЧКО ДЕЈСТВО
  • ДЕЛУВА НА МИКРОБИОМОТ НА P.ACNES
  • КЕРАТОРЕГУЛАТОРНО ДЕЈСТВО
  • 17% AHA/BHA ПОМАГА ВО ОТСТРАНУВАЊЕ НА АКНИ, КОМЕДОНИ И ЗГОЛЕМЕНО ЛАЧЕЊЕ НА СЕБУМ

880,00 ден 748,00 ден