Попуст!

GENGIGEL

Информации за продуктот:

Gengigel во облик на гел особено е подобен при акутни состојби на пародонтални болести (гингивитис, пародонтитис). Содржи хијалуронска киселина која обезбедува моментална помош при ублажување на симптомите на пародонталната болест.

Gengigel гел овозможува брза и ефикасна помош кај:

  • воспалени и отечени непца, непца кои крварат
  • продлабочени џебови во непцата
  • оштетување на непцата заради вадење  или чистење на забите или хируршки зафати
  • иритирани ткива во устата заради фиксни(коронки, мостови) или мобилни забни протези

630,00 ден 567,00 ден

Категории: ,