DEFENDYL-IMUNOGLUKAN P4H® СИРУП

Информации за продуктот:
  • Погоден за повеќемесечна употреба без прекини
  • Ја зајакнува отпорноста пред и за време на сезоната на настинки
  • При зголемени потреби, дозата може двојно да се зголеми
  • Неутрален вкус
  • Едноставно дозирање во зависност од телесната тежина на детето, во прилог е и чашка за дозирање
  • Само еднаш дневно
  • Погоден и за возрасни на кои повеќе им одговара течност
  •  По првото отворање на шишенцето, може да се употребува уште 3 месеци
  • 1 шишенце (120 мл) е доволно за употреба од 1 – 2 месеци (во зависност од тежината на детето)

840,00 ден