DEFENDYL-IMUNOGLUKAN P4H® КАПСУЛИ

Информации за продуктот:
  • За возрасни и за деца над 7 години
  • За зајакнување на отпорноста пред и за време на сезоната на настинки
  • За зголемување на енергијата
  • Може да ги земате повеќе месеци без прекин
  • Може да ги земате истовремено со антибиотици и со други лекови
  • Мала капусла
  • Само еднаш дневно

Капсулите Defendyl-Imunoglukan P4H® им ги препорачуваме на сите кои често се разболуваат, брзо се заморуваат и се изложени на психички или физички стрес.

840,00 ден