Counterpain крема 100g

Информации за продуктот:
COUNTERPAIN е аналгетска крема која содржи три активни состојки – метил салицилат, еугенол и ментол. Овие состојки се содржат во не-масна крема,па истата не остава траги на облеката.
Counterpain кремата моментално ослободува од мускулна болка предизвикана од следниве причини: болка во грбот, вкочанетост на половината или грбот, мускулна болка или болка на зглобовите, вкочанетост на вратот, главоболка предизвикана од стрес на мускулите на вратот, мускулна болка предизвикана од преумореност или претерано вежбање.
Аплицирајте соодветна количина од кремата на болното место. Нежно масирајте се додека количината од нанесената крема не се абсорбира целосно од кожата. Апликацијата може да се повтори два до три пати на ден. За постигнување на подобри резултати кај уморни стапала, најпрвин држете ги стапалата 5 минути во загреана вода, исушете ги добро и тогаш аплицирајте ја Counterpain кремата.

540,00 ден