Попуст!

BioKrill Activ cps. x 30

Информации за продуктот:
Состав

Една капсула содржи 500 mg крилово масло, кое содржи 225 mg фосфолипиди од крил.

Употреба
  • Заштита од срцеви заболувања и од атеросклеротични промени.
  • Дејствува позитивно врз намалување на вкупниот холестерол и на LDL-фракцијата (лошиот холестерол).
  • Дејствува превентивно врз HDL-фракцијата (добриот холестерол).

365,00 ден 292,00 ден