BECUTAN KIDS VITS MULTI-IMMUNO

Информации за продуктот:

Прашокот за растворање Becutan KIDS VITS Мултиимуно придонесува за подигнување и одржување на имунитетот кај детската популација.

  • Витаминот Ц, витаминот А, витаминот Д, витаминот Б6, фолната киселина и цинкот придонесуваат за одржување нормална функција на имунолошкиот систем.
  • Витаминот Ц, витаминот Е и цинкот придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес.
  • Витаминот Ц, пантотенската киселина, витаминот Б6, нијацинот и фолната киселина придонесуваат за намалување на заморот и на исцрпеноста.
  • rhamnosus GG придонесува за одржување на рамнотежата на цревната микрофлора.
Употреба

Производот е наменет за перорална употреба.

Препорачана дневна доза:

Деца од 1 до 3 години: 1 кесичка на ден.

Деца над 4 години: 1 – 2 кесички на ден.

320,00 ден