Попуст!

Baby 1st Cleansing Soothing Oil 500ml

Информации за продуктот:
  • нежно ја чисти дехидрираната кожа на бебето.
  • Неговата збогатена формула со потхранувачки и навлажнувачки ефекти ја штити кожата од сушење, го смирува чувството на чешање и создава заштитен филм.

740,00 ден 621,00 ден