Анти-Емболизам Надколенки A6-006

Информации за продуктот:
  • Редуцираат и заштитуваат од венска тромбоза
  • Препорачливи се за пред и пост оперативниот зафат.
  • Градуирана компресија
  • 4 насочен истегнувач за совршено и удобно приспособување
  • Отворот на прстите овозможува зголемена вентилација
  • Мекиот дизајн во пределот на петата дава дополнителна удобност.
  • Компресија – 18 mmHg

960,00 ден

Категорија: