Кои прехранбрени производи содржат витамин Д?

Витамини | 04/01/2021

Колку треба да внесувате витамин Д, кај повеќето возрасни му се...
Прочитајте повеќе

Внимавајте со Цинкот

Витамини | 04/01/2021

Прво со интеракциите, не го земајте зедно со Цитерал, Нолицин и...
Прочитајте повеќе

Внимавајте со витамин Ц

Витамини | 04/01/2021

Веке имав неколку пациенти кои се жалеа на дијареа и стомачни...
Прочитајте повеќе