4 Причини да имате личен фармацевт

Новости | 16/12/2020

Имате личен финансиски советник, личен тренер и личен лекар… дали...
Прочитајте повеќе

УПОТРЕБАТА НА AKE ИНХИБИТОРИ И АНГИОТЕНЗИН II АНТАГОНИСТИ СО TRIMETHOPRIM + SULFAMETHOXAZOLE

Интеракција на Лекови | 18/10/2020

Употребата на AKE инхибитори ( enalapril, lizinopril, perindopril, ramipril ) и...
Прочитајте повеќе

ИНТЕРАКЦИЈА НА LOSARTAN СО FLCONAZOLE

Интеракција на Лекови | 18/10/2020

Клиничен доказ за оваа интеракција е направен врз 11 здрави...
Прочитајте повеќе

BETACAROTENE И TOBACCO

Интеракција на Лекови | 18/10/2020

Внимание кога земате Betacarotene посебно кај пушачи, има направено...
Прочитајте повеќе

Корона и медиумите

Новости | 09/09/2020

Во мојот град Кавадарци , ништо не се почитува повеќе од виновата...
Прочитајте повеќе