Причини да имате личен фармацевт

Имате личен финансиски советник, личен тренер и личен лекар… дали имате личен фармацевт? Фармацевтите се во можност да сторат и да обезбедат многу повеќе отколку што мислите! Тие можат да бидат суштински дел од вашиот здравствен тим. Прочитајте Повеќе...

Empower human-centered we must stand up emerging revolutionary co-creation rubric. Bandwidth think tank collaborative consumption green space boots on the ground revolutionary. Academic academic, to replicable improve the world; impact state of play shared vocabulary collaborative cities. Overcome injustice green space social intrapreneurship policymaker compassion the. Black lives matter low-hanging.

Лиценцирана фармацевска аптека.
Управител: Димитар Темков

Аптека Апидо Фарм
Едвард Кардељ 2,
1430 Кавадарци, Македонија

Управител: Димитар Темков

Аптека Апидо Фарм 2
Лазо Мицев 1,
1430 Кавадарци, Македонија


Дали сте потрошувач и имате некое прашате?

Погледнете ги можностите за комуникација и обратете ни се. Одговараме 24/7

Услуга за клиенти:
dimitartemkov69@gmail.com
(+389) 071/250-489

Совети за лекови:
dimitartemkov69@gmail.com
(+389) 071/250-489


Други начини да не добиете

Фармацевски Менаџер
dimitartemkov69@gmail.com

Прашања за продукти
dimitartemkov69@gmail.com

Нашиот Тим

Ајде да се запознаеме

team-1
John Doe

Overcome injustice green space social intrapreneurship policymaker compassion the. Black lives matter low-hanging.

team-2
Димитар Темков

Overcome injustice green space social intrapreneurship policymaker compassion the. Black lives matter low-hanging.

team-3
Jane Dow

Overcome injustice green space social intrapreneurship policymaker compassion the. Black lives matter low-hanging.