Што ви е потребно денеска?

Настинка & Грип

Што ви е потребно денеска?

COVID-19
- Kако да се заштитите?

Дома овој викенд?

Шампони...

Шампони со ...

Немојте да го пропуштете ова!

Regulatpro Hyaluron - Најдоброто решение за вашата кожа. Не содржи бои, конзерванси, глутен и млеко. Погодно за вегани. Биотинот и цинкот учествуваат во одржување на нормалната кожа, мукозните мембрани и коса.

Прочитајте Повеќе

Како да се подобриме?

Сте купувале со нашата платформа? Сте имате добро или пак лошо искуство? Би сакале да го слушнеме вашето мислење, и да се подобреме за во иднина!

Оставете Критика

Блог & Новости

Најновото во светот на медицината!

Ticagrelor, покажува супериорно клиничко дејство во споредба со другите P2Y12 инхибитори (clopidogrel, ticlopidine, prasugrel, и cangrelor).

Интеракција на Лекови | 30/11/2022

Post hoc анализата на студијата PLATO која ги споредувала Ticagrelor и Clopidogrel...
Прочитајте повеќе

4 Причини да имате личен фармацевт

Новости | 16/12/2020

Имате личен финансиски советник, личен тренер и личен лекар… дали...
Прочитајте повеќе

УПОТРЕБАТА НА AKE ИНХИБИТОРИ И АНГИОТЕНЗИН II АНТАГОНИСТИ СО TRIMETHOPRIM + SULFAMETHOXAZOLE

Интеракција на Лекови | 18/10/2020

Употребата на AKE инхибитори ( enalapril, lizinopril, perindopril, ramipril ) и...
Прочитајте повеќе